Adgang til klubhus og tennishal kræver en nøglebrik. Nøglebrikken holdes op mod kodepanelet, som giver et bip og lyser op, hvis brikken er genkendt. Derefter skal der indtastes en personlig 4 cifret PIN kode. PIN koden oplyses når du får din nøglebrik.

Ved indmeldelse i klubben bliver der automatisk bestilt en nøglebrik hos kommunen. Din nøglebrik skal du selv afhente i Borgerportalen på Allerød rådhus.

Henvendelser vedrørende nøglebrikker rettes til Aage Bliddal (Mobil: 22 96 09 18, email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.), som står for klubbens kontakt til kommunen.

Bemærk, at brikker der ikke har været aktive i mere end 12 måneder slettes af kommunen. Hermed slettes også personoplysninger, hvorfor disse skal oprettes på ny. Dette sker både for at overholde reglerne i GDPR, men naturligvis også for at begrænse det antal brikker der er i ”omløb” til kun at omfatte dem der rent faktisk er brug for.

Hvis kodepanelet lyser rødt når du holder brikken op imod det, så er din brik blevet slettet, og du skal bede om en ny.