Adgang til klubhus og tennishal kræver en nøglebrik. Nøglebrikken holdes op mod kodepanelet, som giver et bip og lyser op, hvis brikken er genkendt. Derefter skal der indtastes en personlig 4 cifret PIN kode. PIN koden oplyses når du får din nøglebrik.

Ved indmeldelse i klubben bliver der automatisk bestilt en nøglebrik hos kommunen. Din nøglebrik skal du selv afhente i Borgerportalen på Allerød rådhus.

Henvendelser vedrørende nøglebrikker rettes til Aage Bliddal (Mobil: 22 96 09 18, email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.), som står for klubbens kontakt til kommunen.

Bemærk, at brikker der ikke har været aktive i mere end 12 måneder slettes af kommunen. Hermed slettes også personoplysninger, hvorfor disse skal oprettes på ny. Dette sker både for at overholde reglerne i GDPR, men naturligvis også for at begrænse det antal brikker der er i ”omløb” til kun at omfatte dem der rent faktisk er brug for.