Torsdag formiddag – på årets sidste officielle sommerdag,  d. 31. august – blev skulptursamlingen i Allerød Tennispark forøget med 7 nye skulpturer.

Sammen med 2 store relieffer på hver 2 x 2 m, udgør skulpturerne en stor donation af kunstværker udført af den kendte danske billedhugger og maler Karl Aage Riget (1933-2001). Den flotte donation er givet af Vibeke Riget, som er enke efter kunstneren.

Skulpturerne ankom på en stor lastbil fra Augustenborg Slotspark, hvor de har været udstillet i mange år, og er nu anbragt i Skulpturparken-Allerød, som er integreret i Allerød Tennispark. Den endelige placering af skulpturerne kan dog godt komme til at ændre sig lidt i forhold til de steder, hvor de er blevet  ”læsset af” i første omgang. 

Næste kunstværk, som er planlagt til opstilling i skulpturparken, er den 7 m høje rør-skulptur ”Amfora”, der er udført af den norsk/dansk/franske kunstner Gunnar Pallander. Rørerne ligger allerede i det høje græs ved P-pladsen, klar til at blive svejset sammen, når kunstneren efter planen kommer til Danmark i løbet af september.

Visse af skulpturerne kan købes. Evt. henvendelse til Kjeld Schouboe eller Jørgen Warberg (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.).

- Jørgen Warberg

 

 

 

Live tennis resultater indenfor ATP, WTA og andre turneringerhttps://www.flashscore.dk/tennis/