Så står indendørssæsonen igen for døren.

Igen i år udbyder vi træning for spillere som er medlem i enten Allerød, Blovstrød eller Lynge tennisklubber.

Vi starter i år indendørstræningen den 20. September

 

For at komme i gang med træningsplanlægningen har vi brug for input fra dig. Hvilke ugedage kan du træne? Fra hvilket klokkeslæt? Er der ønsker til bestemte træningskammerater?

Tilmeld dig træning via disse links: 

Juniorer: https://forms.gle/Xsp8LaD2JGpLbfWv9
Seniorer: https://forms.gle/TV1hmnmceyRPpxeZA

 

Husk at sætte kryds ud for alle tider hvor du har mulighed for at træne. Jo flere krydser des bedre mulighed har vi for at sætte de rigtige spillere sammen. 

På baggrund af de modtagne input udarbejder klubben en træningsplan. Så snart træningsplanen er klar indplaceres spillerne på hold i reservationssystemet og der genereres en faktura til det enkelte medlem, som betales via reservationssystemet. Det er en forudsætning for deltagelse i træning at der er betalt. Træningsplanen pr. 20. september vil alene indeholde spillere som har betalt. Den første måned vil der ske justeringer/optimeringer i træningsplanen, indtil holdene har ”sat sig”.

 

Hvis man pr. 10. oktober ikke finder træningstilbudet tilfredsstillende vil det være muligt at få penge retur for den resterende træning.

 

Medlemmer af Blovstrød og Lynge tennisklubber skal have oprettet en profil i bookingsystemet. Profilen er gratis, men forudsætter et aktivt medlemskab i enten Blovstrød eller Lynge.

 

Mvh Allerød Tennisklub/TAK Tennis

 

 

Live tennis resultater indenfor ATP, WTA og andre turneringerhttps://www.flashscore.dk/tennis/