Selv om Corona fylder det meste for tiden, er vi i Allerød tennisklub klar til at starte op på en ny sæson.

Kommunens mandskab har arbejdet flittigt på at gøre bane 2+3 og 7+8 klar til spil. De er siden taget til Blovstrød og Lynge for at gøre deres baner klar, inden de vender tilbage i næste uge for at gøre vores sidste 3 grusbaner klar til sæsonen.

Det betyder, at vi fredag den 24. april kl. 16 åbner op for spil på 4 grusbaner og 2 hard court baner. Pga. Corona-forholdsregler er standerhejsning aflyst og andet festivitas udskudt på ubestemt tid.

På mandag den 27. april starter træning for juniorer og seniorhold spillere og tirsdag aften starter træningen for motionister. I weekenden udsendes træningsplan, som omfatter de spillere, som senest fredag den 24. april har tilkendegivet at de ønsker træning. Træningsplanen opdateres næste weekend hvor de spillere som siden har indsendt ønsker til træning vil blive inkluderet.

Alle fællesaktiviteter som tirsdag drop-in, onsdags-damer og Torsdags-Open, camps mm. er udskudt til afvikling tidligst fra 11. maj.

Tennisforbundet regner med at turneringer og holdkampe starter op fra midten af maj, så har du meldt dig til et turneringshold kan du godt regne med at komme ud og spille.

Vi ønsker alle medlemmer en god sæson og håber I vil passe godt på jer selv og hinanden.

En forudsætning for at tennisanlægget åbner og forbliver åbent er at alle medlemmer og gæster retter sig efter de regler og retningslinjer, som er opstillet for sikker adfærd på tennisanlægget. Vi er selvfølgelig underlagt myndighedskrav, men skal også følge kommunens retningslinjer for adfærd på kommunens anlæg, samt tennisforbundets anbefalinger.

Retningslinjerne skal sikre at træning og almindeligt spil kan afvikles uden at vi smitter hinanden.

Guidelines vil blive hængt op på anlægget fredag.

I den ultra korte form kan rådene koges ned til følgende: Klubhuset er lukket. Medbring selv håndsprit. Kom først til anlægget når du skal spille. Tag hjem umiddelbart efter spil. Rør ved så få ting mens du er på anlægget.

Nedenfor er retningslinjerne uddybet. De er delt op i generelle anvisninger for alle medlemmer. Anvisninger for spil mellem medlemmer. Anvisninger for træningshold.

Retningslinjerne opdateres løbende. Vi forventer at de ændres tidligst 11. maj.

Coronavejledning Allerød Tennisklub

• Klubhuset er lukket, hvilket betyder at du skal møde omklædt og efterfølgende tage bad hjemme.
  • Du må tidligst ankomme 5 minutter før din starttid
  • Spillere må ikke opholde sig ved klubbens øvrige faciliteter før, under og efter spil.
  • Du skal selv medbringe vand på flaske- vandhaner på banerne må ikke benyttes
  • Standerhejsning, drop-in, camps mm. er indtil videre aflyst.
  • Medlemmer der har symptomer på Covid-19 må ikke deltage i foreningsaktivitet og skal blive hjemme.
  • Tennishallen er fortsat lukket

Særlige regler ved booking af baner

• Maks 4 spillere på banen ad gangen
  • Spil bør foregå med spillere fra samme husstand, faste spillemakkere. eller faste træningshold
  • Lågerne til banerne er ikke afsprittede og bør håndteres derefter. Brug ærme eller handsker til at åbne og lukke lågen.
  • Banekoste og netkoste er ikke afsprittede. Det betyder at alle medlemmer skal medbringe egen håndsprit eller engangshandsker til brug i forbindelse med fejning

Særlige regler for klubtræning

• Alle hold har maks 4 spillere pr. bane
  • Trænerne sørger for at lågerne til banerne er åbne under hele træningen