Med afsæt i Tennisforbundets nyeste anbefaling arbejder tennisklubben nu for at vi hurtigst muligt kan komme i gang med udendørssæsonen.

Sammen med tilladelsen til udendørs idræt uden kropskontakt, følger en række anbefalinger fra forbundet. Tennisklubben arbejder med at implementere disse anbefalinger, så det bliver trygt og sikkert at spille tennis.

Parallelt med dette arbejde er kommunens folk i gang med at gøre grusbanerne klar til spil. Vi forventer at råde over 4 baner indenfor få dage. Siden bliver der lavet baner i Blovstrød og Lynge inden de vender tilbage og laver vores resterende 3 baner.

Vi forventer at starte op med træning allerede fra mandag. Træningsplanen udsendes i weekenden. Jo hurtigere du indsender ønsker til træning, des hurtigere kommer du på et træningshold.

Inden vi starter op med spil på grusbanerne, vil klubbens adfærdsregler ligge klar på hjemmeside og sat op ved tennisbanerne. For at kunne færdes på anlægget er det et krav at man er bekendt med adfærdsreglerne og selvfølgelig efterlever dem.

Hold øje med klubbens hjemmeside, Facebook og nyhedsbreve som vil blive opdateret løbende.

Pbv.

Morten Fritz Rasmussen