Gulvet i tennishallen er valgt og kommunen lover os at hallen er spilleklar 1. oktober. Baneprisen er 3.000 kr for en bane før kl. 15 og 4.000 kr for en banetime efter kl. 18 på hverdage.

For dette beløb får man ret til at spille på samme bane, samme ugedag og klokkeslæt fra hallen åbner i oktober og frem til 1. maj. Hvis du ikke vil købe fast banetid er der også muligt at købe ledige banetimer, og/eller deltage i drop-in eller deltage på faste ugentlige træningshold.

 Der er reserveret mange banetimer til træning og events. Så der er gode muligheder for dem som vil forbedre deres tennisevner hen over vintersæsonen.

For at få en fast banetid skal du sende dit ønske til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Der skal udfyldes en formular til indsendelse af ønsker. Find den på hjemmesiden.

Vi forhandler pt. de endelige vilkår med kommunen for en driftsaftale. Vi foretager tildelingen af banetimer når disse forhandlinger er endelige. Derfor flytter vi banetildelingen fra den 23. august til den 30. august.

Vi har kigget de nuværende ønsker igennem. Der er mange, men der er plads til endnu flere. Heldigvis er der god spredning på ønskerne hvorfor det ser ud til at næsten alle kan få deres 1. prioritet eller alternativt 2. prioritet opfyldt. 

 

Live tennis resultater indenfor ATP, WTA og andre turneringerhttps://www.flashscore.dk/tennis/