Det er med stor ærgrelse at vi har modtaget meddelelse om, at ungdomsformand Jesper Strande, ønsker at stoppe som formand for ungdomsområdet og samtidigt udtræde af bestyrelsen.

Der er ikke en afløser klar i kulissen og derfor vil det resterende ungdomsudvalg forsøge at udfylde rollen på bedst mulige måde.

Det vil kunne betyde at der vil være en lidt længere reaktionstid på henvendelser til området.

Ungdomsudvalget vil i den kommende tid se på hvordan arbejdet fremover kan struktureres så vi igen kan præsentere en ny formand for ungdomsområdet.

Jesper skal have en stor tak for det store arbejde han har lagt i klubben. Vi vil blandt andet arbejde videre med ideerne bag det nye træningskoncept og familietennis som Jesper har lagt grundstenene for.

Vi ønsker alle medlemmer og familier en rigtig god sommer.

Morten Fritz Rasmussen

Allerød Tennisklub