Selv om de aktive tennisspillere har forladt Birkedal og er gået i ”vinterhi”, har der alligevel været aktivitet på anlægget.

Således holdt en stor kranbil onsdag d. 24. oktober sit indtog i Skulpturparken-Allerød, hvor der blev holdt ”store flyttedag” i det flotteste efterårsvejr med smukt farvespil i træernes løv.

Den blå ”Tredelt borgskulptur”, der stod for enden af vejen langs åen ved Bane 2/3 og blokerede for udsynet til bronzeskulpturerne bag ved, blev flyttet hen til Bane 7. Den bronze skulptur, der stod her (”Treenigheden”), blev derefter flyttet hen til sin ”storebroe/søster” af samme navn på græsarealet skråt bag bane 2. Her er der nu samlet 3 skulpturer af det samme materiale, bronze, (2 x ”Treenigheden” samt ”Ægyptisk stol med sol”) hvilket giver en større homogenitet i opstillingen – og nu kan de bedre ses. 

Begge de flyttede skulpturer er udført af kunstneren Karl Aage Riget (1933-2001) og er sammen med 6 andre skulpturer doneret af kunstnerens enke, Vibeke Riget, til Skulpturparken-Allerød i 2017.

Selv om man ikke har ketcher med, kan man godt have glæde af en lille smuttur i ”Parken”  ….. og så kan man benytte lejligheden til at følge byggeriet af den ny tennishal, som iflg. pålidelig kilde ”spadestikkes” i gang d. 6. november.

Se foto dokumentation af ”flyttedagen” .

Jørgen Warberg

 

 

Live tennis resultater indenfor ATP, WTA og andre turneringerhttps://www.flashscore.dk/tennis/