Årets fest i tennisklubben på tværs af alle afdelinger og aldersgrupper.

Festen afholdes på Kirkehavegård, lørdag den 3. November kl. 18. Det er festen hvor vi i klubben kan dyrke de sociale relationer og fællesskabet i klubben.

Alle afdelinger af klubben bidrager til at festen bliver arrangeret, og det vil derfor være en stor glæde at se så mange som muligt denne aften.

Hvordan kommer du med?

Alle medlemmer er meget velkomne, og man er også velkommen til at invitere sin kone/mand/kæreste/forældre/børn med.

Billetter skal købes via halbooking systemet ved at klikke på nedenstående links. (bemærk at hvis du logger ind med medlemsnummer og password, øverst i højre hjørne, så udfylder systemet de fleste felter for dig). Inde i halbooking finder du billetterne under Information.

Voksen billet - 190 kr

Børne billet - 100 kr

Prisen inkluderer alt på nær drikkevarer, som til gengæld kan købes til meget rimelige priser i baren.

Vi glæder os meget til at se jer til fest på Kirkehavegård.

Bestyrelsen