Fredag den 21. september afholdt Allerød Tennisklub klubmesterskab for klubbens juniorer.

Mange dygtige spillere fra U10 til U16 havde valgt at stille op. Der blev spillet bedste af 3 set og udelukkende med Tie-breaks. Der var pokaler til begge finaledeltagere. Efter kampene hyggede spillere, familie og andre tilskuere sig med lækker mad fra grillen i og omkring klubhuset. Trods hårde kampe og spændte tilskuere på hele anlægget blev det en dejlig dag i Allerød Tennisklub.

Yngste finalespillere var Frederikke Nicolaisen og Simon Birn, der stillede op i U10 (M/K) og hvor Simon blev årets klubmester efter en hård og ligeværdig kamp på bane 3 mod Frederikke.

U10 (M/K): Simon Birn (1) & Frederikke Nicolaisen (2)

I U12 (D) blev der afholdt indledende puljekampe mellem Chia Spiegelhauer, Frederikke Pontoppidan & Johanne Nicolaisen. Det blev til 3 spændende kampe hvor Johanne vandt de fleste indledende kampe. I finalen blev det derimod Chia der blev årets klubmester efter en hård kamp mod Johanne på bane 3.

U12 (D): Chia Spiegelhauer (1) & Johanne Nicolaisen (2)

I U12 (M) blev der afholdt indledende kampe mellem 7 af vores U12-juniorer der blev opdelt i 2 puljer. Efterfølgende spillede nr 1 mod nr 2 fra hver pulje semifinale på bane 2 og 3. Det var Magnus Horn-Pedersen der mødte Valdemar Fritz Rasmussen i den ene semifinale og Christoffer Tølbøl Oggesen der mødte Valdemar Storm Christensen i den anden semifinale. I finalen blev det Valdemar F. der vandt over Christoffer i en meget spændende og nervepirrende finale i 3 set på bane 3.

U12 (M): Valdemar Fritz Rasmussen (1) og Christoffer Tølbøl Oggesen (2)

I rækken for U14 (M/K) spillede Clara Spiegelhauer, Gustav Emil Christensen & Lukas Leander Jensen de indledende kampe. I finalen mødtes Gustav og Lukas og efter en hård kamp var det Lukas der blev klubmester på bane 8.

U14 (M/K): Lukas Leander Jensen (1) & Gustav Emil Christensen (2)

I U16 (D) var den tidligere klubmester Natasha Kruse oppe imod Catia Spiegelhauer, og i år blev det Catia der blev årets klubmester.

U16 (K): Natasha Kruse (2) & Catia Spiegelhauer (1)

Vi ønsker tillykke til alle spillere, finaledeltagere, og klubmestre og er meget taknemmelige til alle de frivillige forældre der deltog som dommere, grill-mestre, tilskuere mv. Tak for et dejligt arrangement og vi glæder os til næste års klubmesterskab.

Mh

Pva. Ungdomsudvalget