Det er Motionistudvalgets mål at tilbyde motionsspillere i Allerød Tennisklub en bred vifte af aktiviteter sæsonen igennem, som alle – uanset spillemæssigt niveau – kan have glæde af at deltage i. Der lægges vægt på, at både den spillemæssige og den sociale side af aktiviteterne skal plejes til gavn og glæde for deltagerne.

Tilbud

Motionistafdelingen har en række tilbud til medlemmerne. I de åbne spil møder du bare op. Der er ingen tilmelding. I turneringerne kan du tilmelde dig enten via en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på opslag i klubhuset.

Tilbuddene er følgende:

TorsdagsOpen i sommersæsonen

Hver torsdag fra kl. 18 til 21 er alle klubbens medlemmer velkomne til at møde op og spille. Vi starter nyt spil hver halve time, så man kan godt tillade sig at "komme for sent"! Eller gå tidligt!

Efter spillet er der socialt samvær: snak, spise toast, drikke øl, vand eller vin til klubpriser.

I den mørke efterårssæson begynder vi før kl 18. Se under Banereservation hvornår banerne 2-3 m. fl. er reserveret om torsdagen. 

DROP-IN i tennishallen i vintersæsonen

I vintersæsonen tilbyder vi drop-in tennis i tennishallen. Du møder bare op, efter først til mølle princippet, og betaler 40 kr. per gang på MobilePay 919792

Torsdage kl. 10 til 12

Søndage kl. 09 til 11

Tirsdag-formiddagsspil

Hver tirsdag kl. 10-12 er der åbent spil for alle klubbens medlemmer. Spillet fungerer på samme måde som TorsdagsOpen. Efter spillet er der mulighed for en snak og få lidt at drikke til klubbens sædvanlige lave priser.

Onsdagsdamer

Hver onsdag formiddag er der livlig aktivitet fra kl. 9-12, for her spiller ”Onsdagsdamerne”.

For at være Onsdagsdame er de eneste krav, at du skal være af hunkøn, ikke-holdspiller (motionist-hold undtaget) og indstillet på kun at spille double. Vi er forskellige i styrke, så vi spiller to runder à ca. 30 minutter, hvor vi har trukket lod, hvorefter der er frit spil.

Vi spiller, så længe vi har tid og lyst, og bagefter klares ”verdenssituationen” over en kop kaffe. Når der er noget at fejre – og det er der ofte – falder der altid noget af til kaffen. Vi slutter som regel sæsonen af med en turnering med efterfølgende frokost.

Så har du lyst til at være med, er du meget velkommen. Tilmelding er ikke nødvendig. Du møder bare op en onsdag, men tjek lige i booking-systemet inden, at det ikke er en af de få onsdage, hvor spillet er aflyst.

Vel mødt!
Anne Eilertsen (kontaktperson)
Mobil: 28 82 39 99

Kommunal venskabsturnering

Den kommunale turnering afvikles mellem de tre klubber Allerød, Blovstrød og Lynge, og værtskabet går på skift mellem de tre klubber. I 2019 er det i Lynge og turneringen afvikles søndag d. 4. i juni fra kl. 9.00 med kaffe, brød mm. Og derefter spilles der i 3 puljer: HD, DD, MD med 2 hold i hver; altså 6 damer og 6 herrer. I alt 36 deltagere. Vi udtager øvede spillere, så vi kan matche nabo-klubberne.

Club 40

Club 40 er en hyggeturnering med omegnsklubberne. I øjeblikket Allerød, Hillerød, Birkerød, Blovstrød, Nødebo. En turnering for tennisspillere, der sætter pris på det sociale samvær med motionister fra andre klubber - "piftet op" med et diskret link til konkurrence-genet og afviklet inden for en tidsmæssig overskuelig periode.

Der spilles kun double i denne turnering (dame-, herre- og mixdouble), og der spilles kampe á 40 minutter.

Hvert hold består af 4 damer og 4 herrer. Deltagerne skal helst være motionister, der er fyldt 40 år, eller som udviser alderssvarende fysik og adfærd. 

Der spilles søndage kl. 9-12, men vi mødes normalt ½ time før kampene og starter med morgenkaffe, brød og evt. en morgenbitter. Der afsluttes med øl/vand. Dette arrangeres af værtsklubben. Club 40 er en god tradition, hvor det sociale aspekt er i højsædet. Meld dig til turneringen via tilmeldingslisten i klubhuset.

Gæsteklubben sender navneliste ca. en uge før, så værtsklubben kan udarbejde endelig spilleplan. 

SLTUs motionsturnering

Sjællands Tennis Union arrangerer en række turneringer, herunder en motionsturnering. Klubben har pt 3 hold med i turneringen. Se lister i klubhuset.

Andre arrangementer

Herudover har vi enkeltstående arrangementer, såsom spil efter standerhejsning, midsommer- og sensommer-spil  og fest. Disse vil være omtalt under Arrangementer i menuen ovenfor. Normalt vil du kunne tilmelde dig disse arrangementer enten via en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på opslag i klubhuset.

 

Se kontaktoplysninger under Udvalg