Tak til alle som har tilmeldt sig.

Lodtrækningen er foretaget og der er lagt en spilleplan for kampene frem til næste weekends finaler.

Vi håber I alle får nogle gode kampe.

Program Klubmesterskaber 2020

Er man ikke i stand til at spille sin kamp på det fastsatte tidspunkt kan man høre sin modstander om kampen muligvis kan rykkes, dog skal kampen afvikles inden næste programsatte kamp. ALLE finaler spilles lørdag den 12. september. Der er booket baner til alle kampe (se halbooking)

Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis der skal bookes bane til en rykket kamp, vi booker kun hvis banetiden i forvejen er ledig.

Kampregler:

- Alle kampe spilles bedst af 3 sæt, 3. sæt afgøres ved match-tiebreak

- I doublerækker spilles med no ad(afgørende bold ved 40-40)

- Alle spillere har maks 5 minutters opvarmning/indslåning fra spillerne træder på banen til kampen skal sættes igang.

- Resultaterne skrives på resultatskemaerne i klubhuset.

Følg med på facebook for opdateringer og mere info

Så er det tid til tilmelding til klubmesterskaberne (KM) i Allerød Tennisklub.

Det vil blive afholdt som en turnering, hvor det afhængigt af antal spillere i rækkerne vil blive afviklet som cup eller puljer.

Man kan tilmelde sig i single og double (HD, DD, MD) i A, B og C rækken (senior), samt i single i juniorrækkerne.

Tilmelding foretages via dette link: https://forms.gle/XmAGzhFZbZWWxyveA

Dog vil der også blive hængt en liste op i klubhuset for tilmelding.

Turneringsledelsen forbeholder sig retten til at placere spillere i rækkerne efter forventet styrke (og ikke nødvendigvis efter egen tilmelding).

I år bliver alle kampe afviklet fra lørdag den 5. september og en uge frem næste lørdag den 12. september.

Man kan max tilmelde sig to rækker.

Alle kampe vil blive fastlagt af turneringsledelsen.

Bolde bliver til finalerne leveret af klubben. Til øvrige kampe skal spillerne selv medbringe bolde.

Tidsfrister/tidsforløb:

Frist for tilmelding: Onsdag 2. september
Publicering af program: Senest 3. september
Fastlagte kampe: 5. september – 12. september
Finaledag: Lørdag 12. september
Reservefinaledag (i tilfælde af regn lørdag): Søndag 13. september

Resultatet af kampene skrives på resultatskemaerne i klubhuset.

Hvis det er muligt, vil vi løbende opdatere stillingen i de forskellige rækker.

Vi håber på rigtig mange tilmeldinger!

Seniorudvalget