Den første søndag i juni, den 2. juni, spilles den årlige kommunale turnering. I år er det Lynge tennis som lægger baner til arrangementet. Turneringen er en dyst mellem kommunens 3 tennisklubber. Der spilles i alle 3 doublerækker (HD, DD og MD). Hver klub stiller med 2 doubler i hver række. Der spilles i puljer så man er sikret flere kampe. Der spilles finaler i alle rækker og der afsluttes med fælles spisning.

Er man interesseret i at deltage skal man henvende sig til Aage Bliddal (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) som sætter hold til dagen. Man er også velkommen til at melde sig selv om man ikke har en fast makker at spille med.

Så hvis du aldrig har været på tennisanlægget i Lynge er dette en kærkommen lejlighed.

Mvh. Motionistudvalget