Så er det tid til tilmelding til klubmesterskaberne (KM) i Allerød Tennisklub. Det vil blive afholdt som en turnering, hvor det afhængigt af antal spillere i rækkerne vil blive afviklet som cup eller puljer.

Man kan tilmelde sig i single og double (HD, DD, MD) i A, B og C rækken (senior), samt i single i juniorrækkerne.

Tilmelding foretages via en Doodle på hjemmesiden: https://doodle.com/poll/r9tinsdan6du8zzv

Dog vil der også blive hængt en liste op i klubhuset for tilmelding.

Turneringsledelsen forbeholder sig retten til at placere spillere i rækkerne efter forventet styrke (og ikke nødvendigvis efter egen tilmelding).

Bemærk specielt arrangementet med kamp-weekend 3.-4. august, hvor tiderne for kampe i de forskellige rækker vil blive angivet i programmet! Øvrige kampe, bortset fra finalerne, aftales mellem spillerne.

Bolde bliver til finalerne leveret af klubben. Til øvrige kampe skal spillerne selv medbringe bolde.

Tidsfrister/tidsforløb:

Frist for tilmelding via Doodle på hjemmesiden: Søndag 16. juni
Publicering af program: Senest 23. juni
Fastlagte kampe Weekend 3.-4 august
Alle kampe inden finale skal være færdigspillet: Senest lørdag 24. august
Finaledag: Lørdag 31. august.
Reservefinaledag (i tilfælde af regn lørdag): Søndag 1. sept.

I Halbooking reservationssystemet vil der denne gang være mulighed for at reservere 2 timer til KM-kampene.

2-timers reservationer må KUN benyttes i forbindelse med KM og ikke ved almindelig træning!

Resultatet af kampene skrives på resultatskemaerne i klubhuset.

Hvis det er muligt, vil vi løbende opdatere stillingen i de forskellige rækker.

Vi håber på rigtig mange tilmeldinger!

Seniorudvalget, 4. juni 2019