Nu er der praktiske informationer om afviklingen i weekenden i uge 39 (2/3-10).

For at deltage i årets sæsonafslutning skal der sendes en mail med spillerens navn og medlemsnummer til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mailen skal sendes senest 17/9.

Hvis du som forældre til en spiller er frisk på at bidrage til et dejligt arrangement for børnene, så send gerne denne information med ved tilmeldingen af dit barn, eller på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. efterfølgende. Alle ressourcer som kan bidrage med enten 1 time eller mere er meget velkomne. 

Afviklingen af kampene vil ske indenfor de aldersgrupper der tilmeldt i et simpelt puljesystem hvor den spiller med flest sejre vinder. I de tilfælde hvor der kun er 2 tilmeldte spilles en finale.

Vi håber at se så mange som muligt til denne afsluttede begivenhed. Spørgsmål om begivenheden generelt kan sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Rigtig god søndag til alle.