Vi har i år double-up på sommercamps i Allerød tennisklub. Camps i uge 27 og 32. Tilmelding er åben nu.

Er du mellem 6 og 14 år, medlem eller ikke medlem, nybegynder eller øvet, så tilbyder Allerød tennisklub camps i både uge 27 og 32.

Det bliver et brag af nogle uger fyldt med sjove aktiviteter. Der vil hver dag være tennistræning, øvelser, konkurrencer og socialt samvær.

Alle aktiviteter vil overholde de gældende retningslinjer, som vi alle er underlagt i denne tid.

Mødetid er mellem kl. 8.30 og 9.00 Afhentning er fra kl. 14.30 til 15.00

Hver deltager skal selv medbringe:

• Træningstøj/sko (og ketcher - dem der har i forvejen)
  • En god stor madpakke og drikkedunk
  • Tøj tilpasset vejret
  • Indendørssko i tilfælde af regnvejr

Priser:

Pakke 1: Tennistræning +, frugt/snack, underholdning/pasning: 1025 kr. for hele ugen.

Pakke 2: Tennistræning + en god begynder ketcher, frugt/snack, underholdning/pasning: 1225 kr. for hele ugen.

For tilmelding og betaling klik her. Er du ikke allerede medlem, skal du først oprette en gratis campdeltager medlemsprofil. Udfyld formularen og klik videre til betalingsdelen. Tilmeldingen bliver først registreret når der er betalt.

Sidste frist for tilmelding er søndag den 21.juni (gælder for uge 27) og søndag den 19. juli (gælder for uge 32). Men vent ikke for længe, hvis du vil være sikker på deltagelse, da der er et begrænset antal pladser! Vi glæder os til en sjov og aktiv uge.

Allerød Tennisklub tager forbehold for aflysning såfremt retningslinjer for afholdelse bliver ændret eller der er for få tilmeldinger.

Mange sommercamp hilsner

Ungdomsudvalget