Så er der trukket lod til årets KM-kampe og dermed åbnet for, at I kan begynde at aftale de indledende kampe.

Klik her for at se turneringsplanen.

Reservering af baner

Man kan kontakte formand Morten Fritz Rasmussen, hvis man ikke selv har mulighed for at booke to timer til kampene. Hvis det bliver nødvendigt, vil vi også skaffe banetider på tennisbanerne i Lynge til afvikling af KM-kampe.

Indberetning af resultater

Så snart en kamp er færdigspillet, skal vinderen skrive resultatet på tavlen i klubhuset, hvor lodtrækningen er sat op.

Finaler

Alle indledende kampe skal være færdigspillet inden finaledagen lørdag 15. september.

Reservefinaledag (i tilfælde af regn lørdag): søndag 16. september.

Klik her for at se finaleprogrammet.

Alle finaler skal spilles på finaledagen. Hvis man ikke kan spille på finaledagen, klarer man det ved at gå til nettet og sige tak for kampen hvis man i semifinalen tilspiller sig en matchbold. På denne vis bliver der finaler i alle rækker.

Klubbens Seniorudvalg er ansvarligt for årets klubmesterskaber, og seniorudvalgsformanden Jan Knudsen er turneringsleder.

Regler for kampe

Alle kampe afgøres med 2 vundne sæt, med tie-break ved á 6 i 1. og 2.sæt. evt. 3. sæt som match tie-break til 10. Der spilles med egne bolde undtagen på finaledagen.

God kamp!

Seniorudvalget